Voor sommige supportvragen is het handig wanneer we uw probleem met eigen ogen zien, of een handeling op uw computer voor u kunnen uitvoeren. Via het programma TeamViewer kunnen we uw computer tijdelijk overnemen en bedienen alsof we er zelf voor zitten. De kosten hiervoor bedragen € 20,- excl. btw per gestart kwartier.

Wilt u hiervan gebruikmaken? Stuur ons dan een mail om een geschikt moment te bepalen. Wij kunnen dan eerst eventuele voorbereidingen treffen zodat u vervolgens snel weer verder kunt!

Download TeamViewer

Download TeamViewer hieronder:

TeamViewer voor Windows
TeamViewer voor Mac OS X
TeamViewer voor Linux

Verbinding maken

U kunt het programma na downloaden direct starten, het hoeft niet geïnstalleerd te worden. U krijgt twee codes te zien die wij nodig hebben om verbinding tot stand te brengen met uw computer:

• Uw ID
  • Uw wachtwoord

Nadat we met behulp van deze codes eenmalig hebben ingelogd op uw computer, verbreken we de verbinding en kunt u TeamViewer afsluiten. Wij hebben dan geen toegang meer. Voor een eventuele nieuwe sessie zal deze procedure dus opnieuw moeten worden uitgevoerd.