Hoe stel ik mijn e-mail in op een Iphone?

1. Open instellingen
    Zoek in de lijst de optie 'e-mail, contacten, agenda's en klik hier op.

Screenshot10

2. Voeg nieuw account toe
    Klik op 'nieuw account'. Klik voor de optie 'Anders'(helemaal onderaan).
Screenshot11

3. Vul e-mail gegevens in

WatOmschrijving
Naam Vul hier de naam in van de afzender, deze wordt getoond aan anderen.
E-mail Vul hier het e-mailadres in wat je wilt gaan instellen.
Wachtwoord Vul hier het wachtwoord in van het e-mailadres.
Beschrijving Vul hier een beschrijving in van het account, dit is handig als je meerdere e-mailadressen hebt ingesteld.

Als je alles hebt ingevuld drukt u op 'volgende'.

4. serverinstellingen configureren
Hieronder volgt een beschrijving van wat u waar dient in te voeren

WatOmschrijving
Hostnaam v[xxxxx].2is.nl
xxxxx = servernummer waarop uw domein gehost wordt
Gebruikersnaam Vul hier het (volledige) e-mailadres in welke u wilt gaan instellen
Wachtwoord Vul hier het wachtwoord in van het e-mailadres

Server voor uitgaande post

WatOmschrijving
Hostnaam v[xxxxx].2is.nl
xxxxx = servernummer waarop uw domein gehost wordt
Gebruikersnaam Vul hier het (volledige) e-mailadres in welke je wilt gaan instellen.
Wachtwoord Vul hier het wachtwoord in van het e-mailadres.

Als u alles heeft ingevuld, klikt u op 'volgende' en dan op 'bewaar'. Vervolgens is het e-mailadres geïnstalleerd.

Uw e-mail is klaar voor gebruik. Klik op het mail icoontje om uw e-mail te openen.