Domeinnamen

Bescherm uw merk of idee, registreer de domeinnaam.

Door de domeinnaam vast te leggen kunnen anderen deze niet meer registreren. U kunt direct, of op een later tijdstip webhosting aan koppelen. U heeft hosting nodig om een website te plaatsen en gebruik te maken van e-mail. U kunt ook kiezen om uw domein en e-mail voorlopig door laten sturen.

Registreer uw domeinnaam


Hieronder ziet u een overzicht van de domeinextensies die het meest door ons geregistreerd worden. Wij kunnen meer dan 300 verschillende extensies registreren, dus indien de door u gewenste extensie er niet tussen staan, neem dan even contact met ons op.


Extensie Land of type Looptijd Registreren/verlengen Aanvragen
.be België 1 jaar € 10
.com Commercieel 1 jaar $ 25
.eu Europa 1 jaar € 10
.info Informatie 1 jaar $ 25
.net Netwerk 1 jaar $ 25
.nl Nederland 1 jaar € 10
.nu Nu name 2 jaar $ 110
.org Organisatie 1 jaar $ 25

Domeinen bij Restruct Hosting

Registreer uw domeinnaam

Een succesvolle website begint bij een goede domeinnaam. Restruct Hosting is u graag van dienst op het gebied van de registratie van uw domeinnamen.

Inclusief DNS

Goede DNS hosting is onmisbaar voor juiste werking van domeinnamen. De drie DNS servers zijn verdeeld over verschillende datacentra voor optimale bereikbaarheid.


Beheergemak via control panel

Via het control panel kunt u realtime en volledig geautomatiseerd, vrijwel alle beheerhandelingen uitvoeren op uw domein.


Veilig

Op alle domeinnamen wordt standaard DNSSEC geactiveerd. Tevens zijn de nameservers beveiligd tegen “man in the middle” aanvallen. Een veilig gevoel voor uw domeinnamen.